Mød Annette

Vestjyde Som mor, politiker og vestjyde arbejder jeg for et samfund, hvor vi passer på hinanden og de svageste. Et samfund hvor vi tager hele landet i brug og ser de mange muligheder, Vestjylland har at byde på.


En god og tryg barndom i Salling har formet mig som menneske. Her lærte jeg, at vi er stærkest i fællesskab, og at frihed under ansvar giver handlemuligheder.
 
Min mand og jeg har bygget hus og tilværelse i Holstebro, og sammen har vi en søn. Når tiden er til det, tager jeg ud sammen med min mand og ser vores søn spille fodbold. 
 
Socialdemokraterne har altid været en del af mig og min familie. Min far, Alex Lind, var politiker og borgmester gennem hele min barndom. Men i kampen om placeringen af et nyt hospital i Gødstrup blev jeg formand for Aktionsgruppen til bevarelse af Holstebro Sygehus. Det satte for alvor skub i mit politiske liv. Først som byrådsmedlem og senere som Medlem af Folketinget.
 
Som mor, politiker og vestjyde arbejder jeg for et samfund, hvor vi passer på hinanden og de svageste. Et samfund hvor vi tager hele landet i brug og ser de mange muligheder, Vestjylland har at byde på. Det er vigtigt med en stærk vestjysk stemme, der kan tale Vestjyllands sag på Christiansborg.