Folkeskolen

Mit hjerte banker for folkeskolen Vi skal uddanne vores børn, så de selv kan vælge deres fremtid.


Som tidligere lærer og leder i folkeskolen banker mit hjerte for en stærk folkeskole med plads til alle.

Annette Lind (S), børne- og undervisningsordfører
 
Folkeskolen er kernevelfærd, og vi skal arbejde for, at folkeskolen igen bliver førstevalget for alle forældre i hele landet. 
 
Folkeskolen er god, men med de nye rammer for folkeskolen arbejder vi for at gøre den endnu bedre, så vores børn og unge bliver så dygtige, som de kan. Med mere varieret undervisning, mere dansk, matematik og engelsk og mere bevægelse i hverdagen. Vi skal uddanne vores børn, så de selv kan vælge deres fremtid. 
 
Folkeskolelærerne og det pædagogiske personale giver vores børn og unge de første oplevelser med uddannelse. Det er i skolen, vores børn hver især får lov at opdage deres talenter, og det er der, hvor de udvikler sig fra at være børn til unge på vej mod voksenlivet. Det er der, hvor de lærer, hvad det vil sige at være en god ven, og at alle skal have en chance. Derfor knokler jeg for at være med til at løfte folkeskolen i samarbejde med vores dygtige lærere og pædagoger, som er folkeskolens hjerte. De gør et kæmpe stykke arbejde.
 
Samtidig er jeg stolt af, at Vestjylland får flest igennem en ungdomsuddannelse. Mulighederne er mange, hvis de unge først står med en studenterhue på hovedet eller et svendebrev i hånden.  Det er godt for de unge, virksomhederne og Vestjylland.